23. marraskuuta 2008

Riitta Kokko

 

Rosenmenetelmä
Vastaanotto:
Kurkikuja 13 (Mattila)

  53650 Lappeenranta

Hoito ketää noin tunnin.
Hinta 45€.
Ajanvaraus:0405354975

Kehoterapeutti

Riitta Kokko

delffiini delffiini

          Vapauta tunne-energiasi -päivät
          Lappeenrannassa kevät 2017

Aika: su 7.5.2017 klo 10-15

Paikka: Lappeenrannan kesäyliopiston koulutustila
              Koulukatu 11 (3. krs.)

Hinta: 50 €

Ohjaaja: Riitta Kokko, kehoterapeutti, rosenterapeutti   
               www.kehoterapia.net  (yli 20 vuoden kokemus
               Vapauta tunne- energiasi -päivien
               ohjaamisessa Helsingissä)

Voit tarvittaessa keskustella kouluttajan kanssa kurssin sisältöön tai henkilökohtaiseen soveltumiseen liittyvistä asioista, p. 040 535 4975.

Ilmoittautuminen: osoitteessa www.kesyli.net
                                myös: Sari Kavala p. 010 322 9462

Kurssille otetaan max. 12 henkilöä.

Jokainen kerta on oma kokonaisuutensa. Harjoitusten moninaisuus ja mahdolliset sisältöpainotukset kurssilaisten tarpeiden mukaan tuovat päiviin vaihtelua. Voit osallistua jokaiseen kertaan tai silloin kun sinulle sopii. Ensikertalaisena voit tulla mihin päivään tahansa.

Kurssin menetelmät: Kurssi on kokemuksellinen  kehotyöskentelykurssi. Menetelmiä eri koulukunnista ja suuntauksista  käytetään laajasti: hengitys, bioenerginen irrottelu, vapaa liike, maadoitus, kehoa kuunteleva läsnäolo, kuvittelu.

Kurssilaiset saavat itse päättää "avoimuusasteestaan". Ketään ei pakoteta mihinkään ja kaikki sitoutuvat vaitioloon.

Mukaan: alusta (esim. retkipatja) ja mielellään myös pieni tyyny ja peite. Vaatetuksena kiristämätön kerrospukeutuminen, tossut ja/tai villasukat.

Tunteiden pitäisi olla luonnollinen osa elämää, mutta näin ei ole. Kun hylkäämme tunteemme, hylkäämme samalla olennaisen osan itseämme. Vältellessämme vaikeita tunteita, eivät hyvätkään  tunnu koko voimassaan.

Tunnepidättelyt sijaitsevat kehossa jännityksinä ja energialukkoina aiheuttaen monenlaisia fyysisen kehon ja henkisen hyvivointimme ongelmia. Jotta meillä olisi yhteys tunteisiin, on meillä oltava yhteys kehoon. Todelliset voimavarat sijaitsevat kehossa.

Päinvastoin kuin yleensä luullaan, tunteet - ei tarkoiteta tunteilua eikä raivokohtauksia – ovat vahvuus. Tärkeää on ensinnäkin ylipäänsä tuntea ettei kerrytä asioita sisäänsä. Lisäksi, kun ymmärtää  perimmäiset syyt miksi tuntee kuten tuntee, alkaa todellinen vapautuminen terveyteen ja iloon.  Ne, jotka kohtaavat tunteensa ja laajentavat tietoisuuttaan itsestään näinä vaikeina aikoina, ovat selviytyjiä ja pääsevät eteenpäin.

Mikäli haluaa todella voimistua, positiivinen ajattelu - niin tärkeää kuin se muuten onkin - ei ole ratkaisu, vaan täytyy mennä syvemmälle tutkimaan omia varjojaan. Juuri nuo varjot alitajunnan tasolla vaikuttavat ajatteluumme, asenteisiimme, uskomuksiimme ja tunnereaktioihimme. Kun tämän oivaltaa, ymmärtää myös omat mahdollisuudet terveyden ylläpitämiseen, sillä alitajunta ohjaa terveyttämme syvimmällä mahdollisella tasolla.

HUOM! Kurssi ei ole tarkoitettu vakavien, psykiatrista hoitoa vaativien ongelmien hoitamiseen.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!